Vervolg workshop EFT

Emotional Freedom Technique (EFT) vervolgworkshop (niveau 2)

 

Na in de introductieworkshop kennis te hebben gemaakt met de kracht van EFT is de vervolgworkshop (niveau 2) de volgende grote stap vooruit om het maximale uit deze bijzondere techniek te halen. In deze workshop worden de meest essentiële technieken, strategieën, en vaardigheden behandeld waarop de voortgezette toepassingen van EFT zijn gebaseerd en afhankelijk van zijn. Deze technieken, vaardigheden en strategieën blijven niet alleen theorie maar zullen door de deelnemers ook in de praktijk worden geoefend.

 

Als je EFT wilt gebruiken voor je eigen persoonlijke ontwikkeling zal je zeker baat hebben bij het deelnemen aan deze workshop. Ook mensen die EFT professioneel willen leren toepassen in hun eigen praktijk kunnen er hun voordeel mee doen. Je leert in de praktijk de verbazingwekkende breedte, diepte, en potentieel van EFT kennen. De geleerde EFT technieken en strategieën zijn over het algemeen tamelijk simpel en zijn relatief eenvoudig te leren maar ze zijn van grote waarde voor het aanpakken van uitdagende, complexe, en langdurige problemen.

 

EFT kent vele toepassingen waaronder het verminderen van stress in het dagelijkse leven, het oplossing van (opgehoopte) emotionele pijn, het verbeteren van prestaties op verschillende vlakken, het vergroten van comfortzones, en het faciliteren van diepgaande persoonlijke ontwikkeling.

 

In de vervolgworkshop zal je hetvolgende, leren, onderzoeken, en/of oefenen:

- Waarom en hoe EFT werkt.

- Emotionele problemen bestaan vaak uit meerdere "aspecten" zoals belemmerende overtuigingen, specifieke pijnlijke herinneringen, etc. Je leert ieder aspect afzonderlijk op te lossen met EFT.

- Leer de beste en bewezen strategieën voor het werken aan complexe problemen en hoe specifieke aspecten die het probleem vormen of ondersteunen vast te stellen (en er dan op tappen).

- Wat te doen als de vooruitgang slechts langzaam gaat of EFT niet lijkt te werken met een bepaald probleem.

- Aan de basis van emotionele problemen staan vaak onverwerkte pijnlijke of schokkende ervaringen. Met EFT kan je de emotionele lading van deze ervaringen oplossen waardoor het probleem verdwijnt.

- Leer en ervaar drie simpele maar zeer effectieve EFT technieken om emotionele pijn m.b.t. pijnlijke herinneringen op te lossen. Dit is EFT op zijn best!

- Leer enkele effectieve aanpakken voor het vaststellen van de onderliggende wortels c.q. oorzaken van een huidig probleem om betere en langduriger resultaten te bereiken. Deze zijn erg belangrijk.

- Leer hoe EFT toe te passen om negatieve overtuigingen op te lossen en ze te vervangen voor meer constructieve overtuigingen.

- Hoe je voortgang en effectiviteit van je huidige EFT- sessie grondig te testen. Testen is belangrijk en noodzakelijk voor het behalen van de best mogelijke resultaten.

- Manieren om onderliggende negatieve emoties te identificeren die zich manifesteren als physieke klachten.

- Het gebruik van intuïtie bij het toepassen van EFT.

 

De EFT vervolgworkshop (niveau 2) wordt gegeven op de volgende data:

Er staan op dit moment geen workshops gepland.

 

Deelnamekosten voor de workshop zijn € 70,-.   (Voorwaarde: deelnemers moeten de Introductieworkshop niveau 1 of een vergelijkbare workshop hebben bijgewoond.)


Iedere deelnemer krijgt uitgebreide handouts mee naar huis, zodat de geleerde technieken ook later thuis zelf toegepast kan worden.
 
In de prijs is een gratis (Skype)consult inbegrepen. Tijdens dit consult kan je vragen stellen over EFT, en onder deskundige begeleiding werken aan het oplossen van een emotioneel probleem.