Is EFT iets voor mij?

EFT is er voor alle mensen die innerlijke of emotionele belemmeringen op willen lossen, zodat ze hun doel, wens of droom wél kunnen bereiken.

 

Want onze emoties kunnen ons flink beperken in ons doen en laten.

Denk aan:

·        Een musicus met plankenkoorts

·        Faalangst voor een belangrijk (rij)examen

·        Onzekerheid bij onderhandelen

·        Vliegangst bij iemand die graag reist

·        Fobieën voor slangen, spinnen, smetvrees, etc.

·        Blokkerende spanning voor een belangrijke presentatie

·        Hoogtevrees bij iemand die van de bergen houdt

 

En er zijn nog veel meer voorbeelden te bedenken. Zelfs als je jezelf dwingt om over de drempel van de emotie heen te stappen, dan kan het je alle plezier ontnemen.

 

Dit is niet langer nodig. EFT biedt licht aan het einde van de tunnel. Als je EFT consequent toepast kun je het volgende verwachten:

·        Negatieve emoties zoals onzekerheid, schaamte, angsten, boosheid, etcetera kun je snel en effectief oplossen.

·        Je kunt makkelijker omgaan met veranderingen, omdat je oude ingesleten gewoonten en patronen makkelijker kunt doorbreken.

·        Minder innerlijke belemmeringen waardoor je makkelijker je capaciteiten, talenten en creativiteit kunt ontplooien.

·        Grotere innerlijke rust en vertrouwen, waardoor je op een spontane, ontspannen manier voor jezelf op kunt komen.

·        Minder emotionele “ruis”, waardoor je situaties beter kunt aanvoelen en je meer in contact komt met je intuïtie.

 

Wil je op een laagdrempelige manier kennismaken met EFT? Kom dan naar de Introductie workshop EFT.

   

Voor een uitgebreider verhaal waarvoor je EFT kan gebruiken in een professionele omgeving en in het kader van persoonlijke ontwikkeling en zelfrealisatie kun je op de onderstaande links: