Testimonials van klanten en workshop-deelnemers

"Ik heb twee sessies tappen gedaan bij Reto voor mijn dyslexie. Voor deze sessies had ik moeite met voorlezen en kon ik maar een paar letters tegelijkertijd zien en lezen. Na de sessies kon ik drie woorden tegelijkertijd zien en lezen en had ik een veel beter overzicht over een hele pagina waardoor ik minder zenuwen had bij het voorlezen. Wat na de sessies vrijwel vloeiend ging.

Reto was erg geduldig en duidelijk tijdens het tappen en de uitleg er van. Hij heeft me ook geleerd hoe ik het alleen kan doen. Ik voelde me bij Reto erg veilig en gerust om beter op de problemen in te gaan en heb erg veel baat bij de resultaten. Ik raad het ook iedereen aan om het te proberen! Het maakt het dagelijks leven een stuk makkelijker! :) "

V. v. Z.

 

 

"Omdat het mijn eerste keer was had ik geen idee wat ik ervan zou kunnen verwachten. Reto heeft mij eerst informatie gegeven over hoe het in zijn werk gaat wat ik erg prettig vond zodat je weet wat je kan verwachten. Verder ben ik echt aangenaam verrast door het behaalde resultaat! Ik kan nu voor het eerst normaal lezen! Ik gebruik het tappen nu ook in het dagelijks leven voor zo goed als dat lukt zonder ondersteuning en zelfs dan heeft het effect. Ik ben van plan deze manier van behandeling toe te passen in de praktijk en als extra cursus op school aan te raden."

N.T.

 

 

M.H. 9 jaar: "Nu kan ik veel rustiger zijn". "Ik vind het makkelijker om te lezen". "Reto is heel aardig en betrouwbaar en hij legt alles heel goed uit".

 R.H. 11 jaar: "Ik vond het heel fijn wat Reto deed. Het gaat beter met lezen, ik heb veel meer zelfvertrouwen door het kloppen. En ik zie minder tegen Engels op".

 A.H. (moeder): "Ik realiseerde me niet dat ik nog zoveel spanning en negatieve herinneringen had die verbonden waren aan mijn eigen dyslexie. Het voelde heel bevrijdend om dat los te kunnen laten. Ik kan nu ook meer ontspannen kijken naar onze kinderen en schiet veel minder in de stress als ik denk aan hun dyslexie. Ik zie bij M. dat hij na het kloppen met Reto met meer plezier leest, zijn spelling vlot voorruit gaat en hij de oefeningen thuis doet zonder dat hij er gefrustreerd van wordt. Bij R. is het opvallend dat de spelling vooruit is gegaan en haar zelfvertrouwen rondom lezen en spelling is veel beter geworden.

 Ik vond het heel prettig hoe geconcentreerd, positief en vastberaden je aan de slag bent gegaan met ons. Ook de mailwisseling tussendoor en het nadenken en meedenken over hoe het bij onze kinderen werkt vond ik erg ondersteunend. Enorm bedankt voor je energie en inzet!"

 L.H. (vader): "Onze kinderen gingen na de sessies met Reto zonder aansporingen aan hun oefeningen van school waar ze die anders nog wel eens uitstelden of met tegenzin deden. We zien bij hen beiden dat hun werk en lezen met veel meer rust en vertrouwen gaat. Daarnaast gaat hun ontwikkeling ontegenzeggelijk nu sneller. Tijdens de sessie bij mezelf merkte ik dat bij mij ook veel spanning op dit onderwerp was opgehoopt. Dit uitte zich tijdens  het praten met de kids over het onderwerp en het begeleiden van hen. Nu dat weg is, kan ik ze zonder die spanning helpen."

Familie H.

 

 

"In de skype sessie hielp Reto me om nader in te zoomen op een emotioneel beladen issue uit mijn vroege jeugd dat mij nu nog steeds triggert. Dat betekent vaak een paniekaanval, slecht slapen, heel angstig zijn en amper meer kunnen functioneren. Heel voorzichtig, zonder dat het te confronterend werd, hebben we al tappend verschillende aspecten van het probleem behandeld waardoor de emotionele lading steeds minder werd. Doordat Reto zelf meetapt en een hele vriendelijke en neutrale houding aanneemt, was het eigenlijk een hele organische en ontspannen ervaring. Ondanks de heftige emoties. Tijdens de sessie zelf merkte ik al dat ik er meer 'lucht' ontstond, meer ontspanning in mijn lichaam en in mijn geest. En daarna bleef dat gelukkig zo. Soms komt er weer een nieuw aspect naar boven, maar dan weet ik dat zelf nu aan te pakken door EFT. Het geeft me meer zelfvertrouwen dat ik nu iets simpels in handen heb waarmee ik mezelf kan helpen als ik overvallen wordt door oude pijnlijke emoties. En waarmee ik er zelfs vanaf kan komen :-)"

S.E.

 

 

"In het dagelijks leven, liep ik steeds tegen een irritatie aan, tussen mij en een collega, waar ik zelf niet uit kwam. We raakten in een patroon van, de strijd aangaan, geïrriteerd zijn, bewijsdrang. Allerminst prettig op de werkvloer.

Tijdens een skype-sessie, hielp Reto me bij het verder onderzoeken van deze irritatie.

Al tappend, kwamen we uit bij een pijnlijke jeugd-herinnering. Daar lag voor mij de trigger, waardoor ik mij in het heden geen houding wist te geven tegenover mijn collega.

Het was een bijzondere en intense ervaring. Bijzonder, omdat ik zelf niet had verwacht dat deze jeugd-herinnering, nu nog zo van invloed was.  Intens, omdat het emotioneel was. En ik op dat moment, de herinnering, echt doorleefde.

Reto, begeleide me deskundig. En nam alle tijd. Waardoor de skype-sessie natuurlijk verliep en de PC voor mij geen belemmering vormde tijdens het gesprek.

En het resultaat? Toen ik mijn collega tegenkwam (ondertussen is ze niet meer bij ons werkzaam), voelde ik voor het eerst compassie. In plaats van strijd en irritatie."

J.I.

 

 

"Nieuwsgierig en enigszins sceptisch, gestart met de workshop. Zou het echt werken?

Inmiddels loop ik zonder hoogtevrees een steile trap af. Dus ja... het werkt!

In de workshop wordt een goede basis gelegd om EFT in het dagelijks leven doeltreffend toe te passen. Dus... ook als je sceptisch bent, zou ik zeggen: ervaar het eens!"

J.J.

 

 

"Bedankt voor het tappen! Ik vond het heel leuk om te leren. Het heeft geholpen vooral met de boosheid over de regen. Ik ga met mijn moeder nog tappen op mijn angst voor spinnen."

O.S. (12 jaar)

 

 

"Reto legt op een heldere wijze uit wat EFT is en hoe je dit kunt toepassen. Het leuke van deze techniek is dat je dit zelf –waar dan ook- kan doen en al snel effect bemerkt. Hij kan je echter ook deskundig begeleiden bij het afpellen van laagjes. Alles was heel goed verzorgd, tot aan de map toe waarin de techniek nog eens stap voor stap wordt uitgelegd en waar je op moet letten wil je optimaal resultaat. Een dag die je bij blijft, een aanrader deze workshop."

V. van P.

 

 

"Leerzame praktische workshop waarin helder uiteen is gezet hoe de techniek werkt maar ook volop is geoefend. DOEN!"

E. van G.

 

 

"De workshop was een geweldige ervaring! Het programma zat goed in elkaar en de inhoud werd duidelijk uitgelegd. Reto heeft duidelijk veel ervaring met EFT en kan het ook in een groter geheel plaatsen, waardoor het niet alleen een trucje is. Naast de theorie hebben we EFT ook direct kunnen toepassen. En...  sindsdien ben ik er niet meer mee gestopt. Ik "tap" dagelijks! De grootste opluchting voor mij is dat ik mijzelf heb bevrijd van het 'hunkeren naar eten en tussendoortjes'. De workshop EFT van DreamWeavers raad ik iedereen aan, want het is simpel én geeft blijvend resultaat, dat gun ik iedereen!"

E. van F.

 

 

"Heel ontspannen workshop met goede afwisseling tussen theorie en praktijk, waardoor de opgedane kennis meteen toegepast kan worden. Hierdoor werd het een dynamisch geheel. EFT is een geweldige methodiek die ik nu altijd en overal kan toepassen."

S.M.

 

 

"Met het EFT protocol kun je vaardigheid ontwikkelen om beter naar jezelf te luisteren en dan te kiezen voor wat je echt wilt."

K.J.W.

 

 

"Ik heb op Google gezocht naar een introductieworkshop en vond die bij DreamWeavers! Dank je wel voor de mooie dag."

L.A.

 

 

"Vooral heel fijn om zelf verder mee te gaan! Helder en precies genoeg stof om in één dag te doen. Goed gedoseerd wbt hoeveelheid stof en zelf oefenen."

D.C.

 

 

"Vond het verrassend intensief, veel meegemaakt en opgestoken."

P.M.

 

 

"Bijzonder fijne & leerzame dag! Nu oefenen in de praktijk!"

F.S.

 

 

"De cursus vond ik erg goed, niks op aan te merken. Het was duidelijk en heel goed te begrijpen. Kan het iedereen aanraden! Dank jullie wel, ik heb genoten."

A.B.

 

 

"Super positief. Reto is erg betrokken en geeft een prettige begeleiding bij het tappen. Prettige workshop locatie dichtbij Amsterdam RAI."

D.v.P.

 

 

"Het was erg interessant om te ervaren wat het met je lichaam en de emoties doet. Het geeft innerlijke rust. Bedankt!"

Z.v.M.